Uitnodiging NVKF congres Noordwijkerhout

De congrescommissie heeft het genoegen jullie hierbij uit te nodigen voor het jaarlijkse NVKF-congres op donderdag 3 en vrijdag 4 oktober 2024 met als thema: “FLOW”, voor de eerste keer op een nieuwe locatie in Noordwijkerhout!

In het plenaire gedeelte zal het thema vorm worden gegeven door middel van een aantal gevarieerde lezingen op donderdag en vrijdag. Op vrijdagmiddag zal als vanouds worden gestreden om de Jonge Onderzoekers Prijs (JOP). Daarnaast zorgen de kringen op beide dagen weer voor aansprekende parallelsessies.

Wil je kans maken op de JOP, een bijdrage leveren aan een van de parallelsessies, of in één minuut een powerpitch geven tijdens de plenaire sessie op donderdagochtend, lees dan hier hoe je een abstract kunt indienen!

De inschrijving voor het congres is vanaf nu beschikbaar, via deze link. De kosten bedragen tot en met 5 juli € 330,- . Betaling voor deelname aan het congres vindt plaats d.m.v. iDEAL. Bij een inschrijving vanaf 6 juli vervalt de early bird korting à €50,-. Na 19 augustus is het niet meer mogelijk je nog in te schrijven voor het congres. Na inschrijven ontvang je een e-mail ter bevestiging. Voor emeriti en studenten geldt een apart tarief, meld je in dit geval bij het secretariaat voor de procedure.

Bij annulering tot 31 juli wordt € 25,- administratiekosten in rekening gebracht, bij annulering vanaf 1 augustus moeten wij het volledige inschrijfgeld in rekening brengen.

Het aantal beschikbare hotelkamers in het congrescentrum is ruim voldoende. Een kamer reserveren kan tot uiterlijk 31 augustus. Het reserveren van een eenpersoonskamer kan hier (betalingswijze: iDEAL) of hier (betalingswijze: creditcard). Kosten bedragen €149,90 per kamer per nacht, inclusief ontbijt. De verschuldigde toeristenbelasting à €2,45 per nacht betaal je bij aankomst in het hotel. Reis je liever woensdag alvast naar Noordwijkerhout, dan boek je eenvoudig ook een voorovernachting.

Voor wat betreft de bereikbaarheid. Bij het congrescentrum is voldoende parkeergelegenheid. Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf station Leiden Centraal zal gratis vervoer geregeld worden per touringcar, namelijk op woensdagavond (omstreeks 21:00u), en op donderdagochtend (tussen 8:30u en 9:00u). Vrijdagmiddag na afloop van het cogres zal er ook busvervoer zijn richting Leiden Centraal. Hiervoor hebben we een indicatie nodig van het aantal mensen dat hiervan gebruik wil maken. Indien je van plan bent van de bussen gebruik te maken, geef dit dan op het inschrijfformulier aan.

Net als vorig jaar is er ook dit jaar ruimte gereserveerd in het programma voor het volgen van een workshop. De conceptversie van het programma is onderaan dit bericht in te zien. Het programma zal regelmatig worden geüpdatet. Er wordt op dit moment nog volop gewerkt aan de invulling van het programma en de workshops. De inschrijving voor de workshops volgt dan ook later. De link naar de inschrijving hiervoor wordt als eerste verspreid onder degenen die zich al hebben ingeschreven voor het congres. Schrijf je dus direct in voor het congres, dan ben je ook als eerste op de hoogte van de workshops.

Wij hopen dat het vooruitzicht van het congres op de nieuwe locatie jullie aanspreekt en dat we jullie allemaal mogen verwelkomen in Noordwijkerhout!


Met vriendelijke groeten,
namens de NVKF congrescommissie,

Laura Bogers, Maurice Janssen, Germaine Jongen, Shaliza Merchant, Bastiaan van Nierop, Robbert-Jan Miserus

BijlageGrootte
Bestand Programma 2024_v4.docx66.98 KB