QA2030 dagen

Startdatum: 
dinsdag 18 juni 2024 9:00
Einddatum: 
dinsdag 18 juni 2024 17:00
Locatie: 
Utrecht

 

Graag nodign we jullie, versnellertechnici, klinisch fysisch medewerkers, klinisch fysici, AIOS klinisch fysica en andere geïnteresseerden, uit voor de QA2030 dagen, als vervolg van de zeer succesvolle en goed bezochte QA2030 bijeenkomst in 2023. Deze dagen staan gepland op maandag 8 april te Leeuwarden (RIF/MCL) en 18 juni te Utrecht (UMCU). We hopen dat er van elk Instituut in ieder geval 1 klinisch fysicus, 1 kfm'er en 1 versnellertechnicus aanwezig is, maar meer mag ook. Ook AIOS KF en andere belangstellenden zijn zeer welkom. Er zijn voldoende plekken maar op een gegeven moment is het wellicht wie het eerst komt....

Onderwerp 8 april: Linac QA. Onderwerp 18 juni: patiëntmetingen en risicoanalyse. Beiden gaan verder op de presentaties van QA 2030 van 20 januari 2023. Doel: verdere ontwikkeling van breed-gedragen visie en beleid. De deadline van de inschrijving voor de dag in Leeuwarden is 1 april as. (geen grap :-)). De deadline voor de andere dag volgt later dit voorjaar. Ter voorbereiding hebben we een enquête gemaakt die per instituut dient te worden ingevuld (liefst gezamenlijk door versnellertechnicus, KFM’er, klinisch fysicus etc).

De link naar de enquête is: https://forms.gle/xxE9wZtQABkkyMdBA  De deadline voor het invullen is 19 februari.

De link naar het inschrijfformulier is: https://forms.gle/bfB23cQSUfjh9Wuf6  De deadline voor de inschrijving is 1 april.

Voor beide dagen worden ook weer leveranciers betrokken. Accreditatie wordt aangevraagd.

Contactpersoon voor eventuele vragen: Hendrik Piersma